Bron: www.ford.nl

In sommige gevallen hoeft een sleutel niet vervangen te worden. Denk hierbij aan sleutels waarbij de knoppen versleten zijn, de sleutelstift is afgebroken, het klapmechanisme niet meer werkt, et cetera.

In een dergelijk geval kan het volstaan om slechts een nieuwe sleutelbehuizing aan te schaffen en de bruikbare onderdelen van de bestaande sleutel om te zetten.

 

Het is dan wel belangrijk dat cruciale onderdelen niet beschadigen en/of omgezet worden. Zonder transponder zal de nieuwe sleutel, de auto niet laten starten. Een beschadigde transponder is niet te repareren en zal dus vervangen moeten worden. In sommige gevallen zit de transponder los in een behuizing en in andere gevallen zit deze op de zelfde print als de afstandsbediening.

Havekes Sleutelspecialist Deventer

Leusenseeg 1 Deventer

Tel:    0570 - 61 70 98

Mail:   info@havekesdeventer.nl
Web:  www.havekesdeventer.nl

BTW nr. NL001819983B34
KVK nr. 70832021

Sleutelbehuizing

Naam  
E-mail  
Telefoon nummer  
Stad  
Adres  
Kenteken van uw auto  
Wat voor sleutel zoekt u?  
Bericht  
Foto huidige autosleutel  
 

Kortom, het is belangrijk hier secuur mee om te gaan.

 

Wij bieden u de mogelijkheid om deze behuizingen bij ons te bestellen of de sleutel af te leveren voor reparatie. Bij aflevering zorgen voor wij voor een gedegen ombouw van de sleutel.

De behuizingen die wij leveren hebben altijd een goede pasvorm en kwaliteit. Tevens zorgen wij altijd voor het slijpen van de sleutelbaard wanneer u de behuizingen bij ons besteld.

Graag vernemen we of en welke behuizing we voor u mogen leveren en/of repareren.

Locatie Havekes Deventer