Bron: www.ford.nl

Autosleutel Deventer

 

Mail:   info@autosleutel-deventer.nl
Web:  www.autosleutel-deventer.nl

BTW nr. NL001819983B34
KVK nr. 70832021

Welkom bij Havekes Autosleutels Deventer.

 

Havekes Sleutelspecialist Deventer bestaat al sinds 1972 en is destijds begonnen met het maken van sleutels. Vanaf dat moment is het eigenlijk al vanzelfsprekend dat er ook autosleutels gemaakt werden.

Dhr F. Havekes was opgeleid tot sleutelmaker door zijn laatste werkgever en opende zijn winkeltje aan het eind van de Nieuwstraat te Deventer. Na 7 jaar in een erg klein winkeltje dienst te hebben gedaan en te zijn gegroeid in het specialisme van het sleutel maken, is Dhr Havekes verhuisd naar het pand aan de Nieuwstraat 54. Hier was meer ruimte voor een werkplaats, machines en voorraad aan sleutels.

 

Het vak zat hem in het bloed en is met recht uitgeroeid tot dè sleutelspecialist van Deventer en omstreken. F. Havekes nam even later een winkel over van diens leverancier in Hengelo Overijssel wat eveneens Havekes ging heten.

Hier nam zijn broer W. Havekes de zaken waar en zo ontstond de eerste miniketen.

 

In de jaren '80 werd Havekes Hengelo zelfstandig en ging W. Havekes heten. Vanaf dat moment waren beide bedrijfjes zelfstandig maar bleven met elkaar verbonden.

Sinds 2013 zijn beide winkels over genomen door nieuwe jonge enthousiastelingen die elke afzonderlijk van elkaar de zaken verder door zetten. Afzonderlijk van elkaar maar goede bekenden van elkaar.

 

Door de jaren heen is het sleutelspecialisme verder gegroeid en met name het autosleutelspecialisme heeft de nodige ontwikkelingen met zich meegenomen. Havekes Autosleutels heeft hierbij niet stil gestaan en is mee gegroeid met deze ontwikkelingen. Dit blijft uiteraard door gaan en wij zullen daarin niet stil staan. We zullen alle ontwikkelingen op de voet volgen en blijven bij leren om dit specialisme eigen te houden.

We zullen proberen u met alle passie en ervaring van dienst te zijn met elke vraag of elk probleem dat u heeft met uw autosloten en of autosleutels.

Wij heten u welkom bij Havekes Autosleutels

Locatie Havekes Deventer